Naam van de tocht
Terug naar vorige tocht Vorige 16-06-2017 Tot 75.000 km nog 664 km te gaan Er zijn 15 foto's.

Foto's zijn eigendom van wandelervaring.nl

Volgende Verder naar volgende tocht

De laatste dag van de Veghelse avond 4 daagse gaat om bijna 16.20 uur voor ons weer beginnen. Andrea Ciganová, mijn voor de 4de dag wandelmaatje, komt om kwart over vier aan bij het 't Eetpunt en vraagt of ze te laat is. "Nee hoor, we kunnen op tijd weg voor onze laatste wandeltocht." Gelukkig is het niet zo warm als gisteren.

 

Vandaag gaan we in de richting van Dinther, het pannenkoekenhuis waar de post weer zal zijn en dus ook weer naar de Kisldonkse molen. Onderweg komen we regelmatig vreemde omschrijvingen in de routeomschrijving tegen en vragen we ons af wat de bedoeling is.


Op de heenweg, dus richting de post, staan we direct na het viaduct te kijken welke weg we moeten nemen. We denken dat we het goed doen maar zien even later toch wandelaars vanaf een andere kant komen. Bij de post blijken al wandelaars geweest te zijn die totaal verkeerd waren.


Na het bekertje ranja gaan we verder en ook nu vragen we ons of wat de bedoeling is als we op "De Amert" zijn. Is het inderdaad zo dat we een stuk heen en weer moeten doen? In Veghel aangekomen staan we voor de vraag of het inderdaad de bedoeling is om een rondje Binnenveld moeten doen.


Laten we maar de weg nemen die ons het meest logisch lijkt en via de Lagelandstraat naar Dorshout te gaan. We komen zo vanzelf weer op de route terecht.
Om 19.00 uur zijn Andrea en ik terug bij de Bernadette school waar we ons af kunnen melden. We krijgen onze verdiende medaille overhandigt en kunnen terug kijken op een geslaagde 4 daagse met hier en daar wat vragen over de tochten.


Nadat ik Andrea Ciganová gefeliciteerd heb en haar succes heb toegewenst voor de komende Nijmegen 4daagse ga ik met een goed gevoel weer naar huis.

 

Hieronder is de gewandelde route van vandaag